Sorggrupper

Kontakt studenterpræsterne
for at høre nærmere.

Til dig der har mistet

Tilbud om sorggrupper for studerende

Har du mistet en forælder, bedsteforælder, bror, søster, ven eller en anden, som stod dig nært, og kunne du tænke dig at tale med andre i samme situation, så er en sorggruppe måske noget for dig. 

I sorggruppen taler vi åbent om de mange tanker og følelser, der melder sig, når sorgen og savnet har sat en ny dagsorden i vores liv. Hvem er jeg nu? Hvordan kommer jeg videre med mit liv? Hvad stiller jeg op med mig selv, når sorgen fylder det hele? Hvem kan jeg tale med? Hvem forstår mig?

En sorggruppe er ikke en mirakelkur, der får sorgen til at gå væk, men det er en mulighed for at møde andre i samme situation og vide og mærke, at man ikke er alene. At gå i en sorggruppe kan være med til at lindre smerten og give mod på fremtiden.

Hvordan foregår det?

Sorggrupperne mødes i alt cirka 8-10 gange enten på SDU eller på UCL enten i forårs- eller efterårssemesteret.

Der kan være max. 8 deltagere i en gruppe og man skal være tilmeldt på forhånd.

Det koster ikke noget at deltage.

Forsamtale

Inden vi mødes i sorggruppen for første gang, bliver du inviteret til en kop kaffe/the, hvor vi får mulighed for at møde hinanden, og hvor du kan høre mere om, hvad det vil sige at gå i en sorggruppe.

Hvem står for sorggruppen på SDU?

Sorggrupperne ledes af Lene Crone Nielsen, studenterpræst på SDU, i samarbejde med Thomas Hårbøl, studenterpræst på UCL.

Hvad gør man?

Hvis du er interesseret i at høre mere om sorggruppen, er du meget velkommen til at kontakte studenterpræst Lene Crone Nielsen.